În contextul în care autoritățile nu au pregătit un plan B pentru reînceperea cursurilor din toamnă, indiferent de evoluția pandemiei de COVID-19, senatorul USR Vlad Alexandrescu susține că este mai îngrijorat de reînceperea anului școlar 2020-2021, decât de evaluările naționale, în ceea ce privește răspândirea virusului.

Nu există un plan B, există din păcate o amenințare că ar putea să revină, în anumite condiții de pandemie accentuată, la începutul anului școlar viitor. Aș fi poate mai puțin îngrijorat de ținerea acestor evaluări naționale, acum, în luna iunie, 12 iunie am înțeles că ar fi Evaluarea Națională și undeva pe 20 și ceva Bacalaureatul, cât aș fi de îngrijorat despre reluarea cursurilor în toamnă, pentru că asta, sigur, ține de starea generală de sănătate a populației. Însă în cazul în care lucrurile iau o întorsătură nefavorabilă, nici nu vreau să mă gândesc prea mult la ce s-ar putea întâmpla din punctul ăsta de vedere, dacă lumea nu este disciplinată pe timpul verii și nu respectă regulile de protecție.

Articolul poate fi citit integral pe DCNEWS.RO: https://www.dcnews.ro/cand-va-avea-loc-evaluarea-nationala-vlad-alexandrescu-anunt-sunt-ingrijorat_748195.html 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *