Conferința de presă susținută de Vlad Alexandrescu, Gabriel Liiceanu și Lidia Bodea despre „Copiii lui Irod. Raport moral asupra copiilor lăsați în grija statului“, o nouă carte prin care Editura Humanitas își propune să atragă atenția opiniei publice, a instituțiilor și a organizațiilor competente asupra situațiilor critice din societatea românească, în încercarea de a-i ajuta pe cei vulnerabili, pe care abandonul, sărăcia sau boala îi transformă în victime.

Toate veniturile obținute din vânzarea acestei cărți vor fi donate unei organizații a cărei misiune este să ajute și să protejeze copiii și tinerii aflați în dificultate.

Conferința de presă susținută de Vlad Alexandrescu, Gabriel Liiceanu și Lidia Bodea despre „Copiii lui Irod. Raport moral asupra copiilor lăsați în grija statului“, o nouă carte prin care Editura Humanitas își propune să atragă atenția opiniei publice, a instituțiilor și a organizațiilor competente asupra situațiilor critice din societatea românească, în încercarea de a-i ajuta pe cei vulnerabili, pe care abandonul, sărăcia sau boala îi transformă în victime. Toate veniturile obținute din vânzarea acestei cărți vor fi donate unei organizații a cărei misiune este să ajute și să protejeze copiii și tinerii aflați în dificultate.

Publicată de Librăria Humanitas de la Cişmigiu pe Marţi, 23 aprilie 2019

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *