Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit recent la Adevărul Live despre posibilitatea unei alianţe sau chiar fuziuni a partidului său cu USR.

În replică, senatorul USR Vlad Alexandrescu respinge aceste variante: “În nici un caz nu am accepta! Noi am spus încă din campania electorală şi suntem extrem de atenţi la ceea ce am spus şi am promis alegătorilor noştri că nu va exista nici un fel de alianţă sau de fuziune cu vreunul din partidele vechi”.

“În opinia noastră, PNL-ul seamănă foarte mult cu PSD-ul, nu atât la centru, cât în teritoriu. De altfel, în momentul de faţă e foarte clar că PNL-ul are foarte mari probleme de gestiune internă a resurselor umane. Aşteptăm să vedem Congresul care a fost anunţat, să vedem cum se clarifică toate aceste probleme interne ale PNL-ului, cum acest partid va renaşte, sperăm că va renaşte într-un fel din starea în care se află acum. În nici un caz nu poate fi vorba de o alianţă sau de o fuziune în viitorul apropiat”, precizează Vlad Alexandrescu.

Ascultati mai jos interventia publicata initial pe http://www.rfi.ro/politica-93373-vlad-alexandrescu-usr-alianta-fuziune-pnl

Categorii: Interviuri

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *