Le-au votat!

Tancurile majorității au trecut din nou cu viteză peste proceduri și peste democrație. Blitzkrieg în toată regula!

Un simulacru de dezbatere. Argumente făcute mai mult pentru ei, decât pentru opoziție sau pentru votanți. Cei mai mulți dintre ei nici nu știu ce votează, primesc ordinul și apasă pe buton. Este așa un respect orbesc că ar vota orice le pune liderul de grup pe masă.

Totuși, nu e încă totul pierdut, lupta nu se oprește aici. Vom ataca din nou legile la Curtea Constituțională, vom protesta din nou când se vor întoarce, Președintele Iohannis le va putea ataca din nou și retrimite încă o dată în Parlament. 

Cu instrumentele parlamentare, USR nu poate decât să ia cuvântul, să protesteze și să amâne cât poate. Acțiunea hotărâtoare stă în mâinile voastre, a celor ce ați fost în stradă în ultimul an, ale celor ce nu au fost încă, ale tuturor celor care doresc să trăiască într-o țară corectă și normală. Dacă nu ne-au putut ignora când eram 600.000, nu ne vor putea ignora când vom fi 1 milion.

PSD, ALDE și UMDR, veți rămâne în istorie ca partidele care au tras România în jos. Nu aveți rușine și nici nu cunoașteți demnitatea! Și tocmai pentru această atitudine autoritară și arogantă românii vă vor sancționa până la urmă.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *